Επανέρχεται στα καθήκοντά του ο Φθιώτιδος Συμεών

  • Dogma
φθιώτιδος

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος σας ενημερώνουμε ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών σε όλα τα διαγνωστικά τεστ (rapid test και μοριακά RT-PCR) ανίχνευσης του κορωνοϊού, στα οποία υποβλήθηκε κατά την διάρκεια της μέχρι σήμερα οικειοθελούς προληπτικής απομονώσεώς του βρέθηκε αρνητικός στον Covid-19, όπως και στο σημερινό επαναληπτικό μοριακό τεστ ανίχνευσης (βλ. συνημμένο), στο οποίο επίσης ήταν αρνητικός.

Ως εκ τούτου από το προσεχές Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, που συμπληρώνονται μάλιστα 14 ημέρες από την επαφή του με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Καρακάντζα Αθανάσιο, επανέρχεται πλήρως στα καθήκοντα του, κατά το εξής πρόγραμμα.

1. Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

12:30 μ.μ. Συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος στον τομέα ευθύνης της, με την συμπλήρωση ενός έτους από την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος κορωνοϊού στην πατρίδα μας.

17:00 μ.μ. Αναστάσιμος Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας και ομιλία από τον κ. Συμεών στην σειρά ομιλιών «Αύριο είναι Κυριακή».

(Ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

2. Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

07:30 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ξυνιάδος.

(Ραδιοφωνική – τηλεοπτική – διαδικτυακή μετάδοση)

11:30 π.μ. – 17:00 μ.μ. Επίσκεψη αγάπης στις εξής περιοχές:

1) Δομοκός, 2) Νέο Μοναστήρι, 3) Πετρωτό, 4) Βαρδαλή, 5) Βελεσσιώτες, 6) Άνω Αγόριανη, 7) Ομβριακή.

Υλοποίηση του προγράμματος «ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ» της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και τον εταιρεία «ΜΑΣΟΥΤΗΣ».

Ο κ. Συμεών θα διανείμει προσωπικά σε αδελφούς μας, που έχουν ανάγκη, εκατοντάδες κιλά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

3. Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

09:30 π.μ. Αγιασμός επί τη πρώτη του μηνός στο Ιερό Μητροπολιτικό  Παρεκκλήσιο του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Άμπλιανη.

12:30 μ.μ. Επίσκεψη στην Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας. Επίδοση χρηματικών βραβείων στους αριστούχους μαθητές στο  πρώτο τετράμηνο του φετινού σχολικού έτους, όπως είχε υποσχεθεί στους ίδιους τους μαθητές ο κ. Συμεών στον Αγιασμό έναρξης της φετινής χρονιάς.

4.Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

07:30 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Λαμίας επί τη μνήμη του Οσίου και θεοφόρου Πατρός ημών Νικολάου του Πλανά.

(Ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

 

TOP NEWS