Επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας στο Ηράκλειο Αττικής

  • Dogma
νέας ιωνίας

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος θα πραγματοποιηθεί η τρίτη κατά σειρά επετειακή Εσπερίδα

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος (1974-2024), την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 και ώρα 7:30μ.μ., στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (οδ. Κουντουργιώτου & Νεότητος) θα πραγματοποιηθεί η τρίτη κατά σειρά επετειακή Εσπερίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, με εκλεκτούς ομιλητές, οι οποίοι θα αναφερθούν στην ιστορική πορεία της Τοπικής Εκκλησίας.

Πιο συγκεκριμένα θα ομιλήσουν οι:

Πανοσ. Αρχιμ. Ηλίας Καρατζάς: (Υπεύθυνος Νεότητος και Ποιμαντικού Έργου της Ιεράς Μητροπόλεως): «Ο Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Κωνσταντίνος (Φαραντάτος)».
Πανοσ. Αρχιμ. Ιγνάτιος Ζήσης (Υπεύθυνος Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως): «Η κοινωνική ευποϊία της Ιεράς Μητροπόλεως».
κ. Γεωργία Ιωσηφίδου: (Θεολόγος Εκπαιδευτικός): «Όραμα και προοπτική στην ποιμαντική διακονία. Το σήμερα και το αύριο της Τοπικής Εκκλησίας».

TOP NEWS