Επιχορήγηση συσσιτίων του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως

  • Dogma
Αγίας Μαρίνης

Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιουπόλεως μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα «Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την ενίσχυση των συσσιτίων των Ιερών Ναών του Δήμου Ηλιούπολης».

Την Τρίτη 25 Απριλίου ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, παρέδωσε στο Δήμο έγγραφο του Ναού Αγίας Μαρίνης, περί αποδοχής της επιχορηγήσεως εφόσον αυτή εγκριθεί, με περιεχόμενη και την έκφραση των ευχαριστιών της εκκλησιαστικής Κοινότητος προς τους αρμοδίους.

Την Τετάρτη 26 Απριλίου ο πρόεδρος του ενοριακού Φιλοπτώχου πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Ξεσφύγγης, επικοινώνησε τηλεφωνικώς, για το εν λόγω θέμα, με τον Δήμαρχο Ηλιουπόλεως Βασίλειο Βαλασόπουλο αλλά και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαρίνο Μπασούρη.

Αυθημερόν και μετά τις παραπάνω ενέργειες, ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου απέστειλε προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου επιστολή, αναφερόμενη στα της άνισης διανομής της επιχορηγήσεως.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ