Επιμορφωτικό πρόγραμμα του τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ

  • Dogma

«Το σημερινό πρόγραμμα είναι ένα ακόμη άνοιγμα του τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ προς την κοινωνία και μία θετική απάντησή του στο κάλεσμα της Μητρόπολής μας για την επιμόρφωση των κληρικών της», τόνισε ο μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος κατα την έναρξη επιμορφωτικού προγράμματος.

Ξένη Δημοσίευση

«Το σημερινό πρόγραμμα είναι ένα ακόμη άνοιγμα του τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ προς την κοινωνία και μία θετική απάντησή του στο κάλεσμα της Μητρόπολής μας για την επιμόρφωση των κληρικών της», τόνισε ο μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος κατα την έναρξη του επιμορφωτικού προγράμματος που άρχισε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγ. Νεκταρίου στο Φαληράκι της Ρόδου.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα, στο οποίο ανταποκρίθηκαν με προθυμία να παρακολουθήσουν 70 ιερείς της Ι. Μ. Ρόδου, εντάσσεται στη Δομή Δια Βίου του Α.Π.Θ. και υλοποιείται για δεύτερη χρονιά από το Τμήμα Θεολογίας του Α.Π.Θ., με αποδέκτες κληρικούς στη Θεσσαλονίκη ή εκτός έδρας.

Περιλαμβάνει 50 ώρες διδασκαλίας από πανεπιστημιακούς Καθηγητές του τμήματος Θεολογίας που καλύπτουν τις ενότητες Εκκλησία-Ενορία και Κοινωνία, και χορηγεί βεβαίωση σπουδών απαραίτητη για την αξιολόγηση των κληρικών.

TOP NEWS