Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου στις κατασκηνώσεις

  • Dogma
κατασκηνώσεις

Την 16η Αυγούστου 2016, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β’, επισκέφτηκε τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα Αττικής, όπου φιλοξενούνται κορίτσια Γυμνασίου- Λυκείου.

Ο αρχηγός της κατασκήνωσης π. Αντώνιος Μπεζαΐτης, υποδέχτηκε τον Αρχιεπίσκοπο παρουσιάζοντάς του το γενικό σύνθημα της κατασκήνωσης, «Προστασία των Χριστιανών». Έπειτα, ο Αρχιεπίσκοπος χαιρέτησε τα Στελέχη της κατασκήνωσης καθώς και μία μία τις κατασκηνώτριες, οι οποίες του προσέφεραν ένα αναμνηστικό λεύκωμα με αφιερώσεις από κάθε ομάδα, ένα κουτί που περιείχε ένα αφιέρωμα με τη μορφή της Παναγίας και ένα πανό με το σύνθημα της κατασκήνωσης. Στη συνέχεια, οι κατασκηνώτριες συνέχισαν το πρόγραμμά τους με το μπάνιο στην πισίνα, ενώ τα Στελέχη αφιέρωσαν στο Μακαριώτατο το γενικό ύμνο της κατασκήνωσης και μερικά ακόμα τραγούδια με τη συνοδεία κιθάρας. Την επόμενη μέρα το απόγευμα, επισκέφτηκε τις κατασκηνώσεις ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης. Παρακολούθησε το πρόγραμμα της κατασκήνωσης και κατευθύνθηκε προς τη Γραμματεία, όπου και συνομίλησε με τον Αρχηγό και τα Στελέχη της κατασκήνωσης για επίκαιρα θέματα που αφορούν τις νέες και τους νέους. Αργότερα, την ώρα του βραδινού φαγητού δείπνησε μαζί με όλη την κατασκήνωση και μίλησε εγκάρδια στα παιδιά για το πρόσωπο Της Παναγίας μας που αποτελεί και το πνευματικό θέμα της κατασκηνωτικής περιόδου. Στο τέλος του δείπνου κάθε ομάδα αφιέρωσε στον Πρωτοσύγκελο τον ύμνο της και στη συνέχεια όλες οι κατασκηνώτριες μαζί τραγούδησαν και χόρεψαν.

epic-8-2016-kataskhnwsh1 epic-8-2016-kataskhnwsh2 epic-8-2016-kataskhnwsh3 epic-8-2016-kataskhnwsh4 epic-8-2016-kataskhnwsh10 epic-8-2016-kataskhnwsh11

TOP NEWS