Επίθεση κουκουλοφόρων στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

  • Dogma
επίθεση

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, όταν ξαφνικά είδαν εννέα κουκουλοφόρους να εισβάλλουν με άκρως επιθετική διάθεση στα γραφεία εκτοξεύοντας χημικά και αντικείμενα.

Ήταν γύρω στις δέκα το πρωί, όταν ξαφνικά εννέα άτομα φορώντας κουκούλες μπήκαν στα γραφεία της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και από την πρώτη στιγμή έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους. Μία επίθεση χωρίς όρια. Ευτυχώς στα γραφεία λόγω της εορτής της Υπαπαντής βρίσκονταν λίγοι ιερείς και προσωπικό.

επίθεση

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του dogma.gr οι κουκουλοφόροι άρχισαν να πετάνε πράγματα και να αναποδογυρίζουν τα έπιπλα και τα μηχανήματα, ενώ αδίστακτα έριχναν μπογιά σε όλους τους τοίχους, καθώς επίσης, πήραν και τους πυροσβεστήρες και άρχισαν να ρίχουν τους χημικούς αφρούς προς κάθε κατεύθυνση. Στην προσπάθεια κάποιου λαϊκού εργαζόμενου να τους αποτρέψει, αυτοί χωρίς καμμία σκέψη άρχισαν να ρίχνουν μπογιά στο πρόσωπο και στο σώμα του άτυχου υπαλλήλου. Οι έντονες χημικές ουσίες που εμπεριέχονται στην μπογιά δημιούργησαν αναπνευστικά προβλήματα στον εργαζόμενο ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

επίθεση

Ιερείς της Μητροπόλεως μιλώντας στο dogma.gr ανέφεραν πως ήταν κάτι το οποίο περίμεναν. «Αρκετοί είναι αυτοί που προσπαθούν να μας φιμώσουν» λένε χαρακτηριστικά και αποκάλυψαν πως δεν είναι το πρώτο περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς. Πριν λίγες ημέρες κάποια κυρία, η οποία επικαλούταν οικονομικά προβλήματα μπήκε στα γραφεία και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί, ενώ δεν δίστασε να ρίξει καφέδες στους ιερείς, ακόμη και να χειροδικήσει.

επίθεση

«Δε μας ενδιαφέρουν τόσο οι υλικές ζημιές» είπαν στο dogma.gr ιερείς της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, «ανησυχούμε, όμως, διότι θα μπορούσε κάποιος να τραυματιστεί σοβαρά».

επίθεση

Η αστυνομία της πόλης κάνει ελέγχους, ενώ ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος δήλωσε φανερά συγκλονισμένος την ανησυχία του και τον προβληματισμό του.

 

TOP NEWS