Έτος Καβάφη στη Σύρο

  • Dogma
καβάφη

Στο κατάμεστο από φιλομούσους Συριανούς Θέατρο «Απόλλων» της Ερμούπολης, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσικοποιητική Εκδήλωση «Κ.Π. ΚΑΒΑΦΗΣ- ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ»

Στο κατάμεστο από φιλομούσους Συριανούς Θέατρο «Απόλλων» της Ερμούπολης, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσικοποιητική Εκδήλωση «Κ.Π. ΚΑΒΑΦΗΣ- ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ» από την «Ομάδα Καβάφης» του Π.Σ. ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ, υπό την διεύθυνση του κ. Μπάμπη Κουλούρα, με τη συμμετοχή της«Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας της Ορχήστρας των Κυκλάδων», αφιερωμένη στον αείμνηστο μουσικό Μάκη Πρίντεζη, που ήταν μέλος της «Ομάδας Καβάφης» & της «Ορχήστρας των Κυκλάδων».

Στην Εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος  Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, Εκπρόσωπος του ΡΚαθολικού Επισκόπου, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης, ο Εισαγγελέας Εφετών Σύρου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Αλίκη Λεονταρίτη, ποιήματα του μεγάλου Αλεξανδρινού απήγγειλε ο κ. Μπάμπης Κουλούρας, με αφήγηση απο την κα Νικολέττα Ρούσσου-Κουλούρα και τραγούδησαν εκλεκτοί Συριανοί καλλιτέχνες, αποσπώντας ενθουσιώδη χειροκροτήματα των θεατών, που είχαν κατακλύσει το ιστορικό Θέατρο «Απόλλων».

TOP NEWS