Ευγνωμοσύνη της Μητρόπολης Δημητριάδος στον Ιατρικό κόσμο της Μαγνησίας

  • Dogma
δημητριάδος

 Ο Σεβ. Ποιμενάρχης Δημητριάδος ευχαρίστησε όλον τον Ιατρικό κόσμο της επαρχίας μας και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή του στο σπουδαίο έργο τους, ενώ ευχήθηκε για την συνέχεια της αγαστής συνεργασίας για το καλό όλων.

Θεία Λειτουργία υπέρ υγείας του Ιατρικού κόσμου της επαρχίας μας, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, τέλεσε σήμερα στον Ιερό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν εκπρόσωποι των επιστημονικών φορέων υγείας της περιοχής μας, μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού, υπέρ υγείας των οποίων ο Σεβασμιώτατος τέλεσε αρτοκλασία.

Στην σύντομη ομιλία του ο κ. Ιγνάτιος αναφέρθηκε στην νέα σελίδα που άνοιξε για την συνεργασία της Μητρόπολης Δημητριάδος με τον Ιατρικό κόσμο της Μαγνησίας, σε συνέχεια της δράσης των Λειτουργών Υγείας της Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, με πλούσια δράση κυρίως στο εξωτερικό. Μίλησε για το ουσιαστικό αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τα μέλη των Συλλόγων. Καρπός της συνεργασίας, τον τελευταίο καιρό, είναι η δράση δωρεάν ιατρικής φροντίδας στην Ζαγορά, όπου δέκα πέντε εθελοντές ιατροί, πολλών ειδικοτήτων, εξέτασαν τους κατοίκους της περιοχής. Ανήγγειλε μία ανάλογη προσπάθεια, που θα πραγματοποιηθεί, τις επόμενες ημέρες, στα Καλά Νερά και εξέφρασε την ελπίδα του για την επέκταση αναλόγων δράσεων, «για να δείξουμε τί σημαίνει εθελοντισμός και συμπαράσταση σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

 

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε μνημόσυνο για τους κεκοιμημένους Λειτουργούς Υγείας, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο Πν. Κέντρο του Ναού.

TOP NEWS