Ευρωπαϊκό στρατηγείο και Μητρόπολη Λαρίσης κοντά στους αναξιοπαθούντες

  • Dogma
λαρίσης

Σημαντική η βοήθεια που θα παρέχει στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου το Ευρωπαϊκό Στρατηγείο της Λάρισας μετά την προχθεσινή επιτυχημένη εκδήλωση γεύσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα Food Bazaar.

Χρήματα, ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα που συγκεντρώθηκαν γι’ αυτό το σκοπό, θα δοθούν από τους υπευθύνους της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου σε αναξιοπαθούντες Λαρισαίους που αντιμετωπίζουν οξέα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Εμφανώς ικανοποιημένος ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Αρχιμανδρίτης π. Αχίλλειος Τσούτσουρας που μαζί με τον Γεν. Αρχιερατικό Επίτροπο Λαρίσης Αρχιμανδρίτη π. Ιγνάτιο Μουρτζανό παρευρέθηκε στη εκδήλωση, ευχαρίστησε συγκινημένος τους διοργανωτές για την πολύτιμη προσφορά τους.

Χαρά και ικανοποίηση αισθάνονται για το αποτέλεσμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε στρατιωτικό χώρο στη Λάρισα, τόσο ο Επιτελάρχης της 1ης Στρατιάς Υποστράτηγος Δημήτριος Μπίκος που για μια ακόμη φορά έβαλε »πλάτη» στην όλη διοργάνωση καθώς και ο Διοικητής του ΕΣΕΕΕ Συνταγματάρχης Ερμόλαος Παπαστεφανής.

Βέβαια τα συγχαρητήρια αξίζουν πρωτίστως σε εκείνους που στήριξαν και ενίσχυσαν τη γιορτή, το προσωπικό του ΕΣΕΕΕ, τη Διεύθυνση και το προσωπικό της ΛΑΦ Λάρισας, του Στρατιωτικού πρατηρίου και του Βρεφονηπιακού σταθμού, όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση και κυρίως τους χορηγούς που ανταποκρίθηκαν στο γιορτινό κάλεσμα με πλούσια δώρα!

TOP NEWS