Φθιώτιδος Νικόλαος: Με συνεργασία όλων και διαφάνεια ο Ναός θα ολοκληρωθεί σύντομα

  • Dogma
φθιώτιδος

Στον νεοαναγειρόμενο μεγαλοπρεπή Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Νέας Μαγνησίας χοροστάτησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος  κ. Νικόλαος την Κυριακή 30 Ιουλίου.

Στο κήρυγμά το ο Ποιμενάρχης Φθιώτιδος  αναφέρθηκε στο Ευαγγέλιο της ημέρας και συγκεκριμένα ανέλυσε το θαύμα του πολλαπλασιασμού των πέντε άρτων και των δύο ιχθύων.

Στο τέλος του κηρύγματός του αναφερόμενος στην ανέγερση του Ιερού Ναού επαίνεσε τον καλό και ακούραστο  ιερέα του Ναού Αιδεσιμ. Πρωτ. π. Χρήστο Καραγιάννη και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την οικιοθελή προσωπική εργασία την οποία προσφέρουν δια την αποπεράτωση του άνω Ναού και χαρακτηριστικά ανέφερε:

« Ο Ναός θα τελειώσει σύντομα εάν συνεχίσετε με καλή συνεργασία και διαφάνεια, διότι ο φιλότιμος λαός παρατηρώντας την ύπαρξη καλής συνεργασίας και διαφάνειας προσφέρει».

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη με υγεία και ευλογία από τον Θεό.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο του κεκοιμημένου ενορίτη Κωνσταντίνου Ναρλιώτου ευχόμενος στην σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του ο Κύριος να αναπαύει εις την αιωνιότητα  την ψυχή του και να τους χαρίζει εξ ύψους παρηγορία.

Μετά το κέρασμα, το οποίο παρετέθη στο γραφείο του Ναού ο Ποιμενάρχης μας συνοδευόμενος από τον εφημέριο π. Χρήστο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο επισκέφθηκε τον άνω Ναό προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών.

img_1593_3 img_1589_0 img_1570_2 img_1548_0 img_1547_1 img_1540_1 img_1519_3 img_1622_0 dsc_1619

Φωτό Δημήτριος Ανάγνου

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ