Φθιώτιδος Συμεών: «Να έχετε την ευλογία του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου»

  • Dogma
φθιώτιδος

Επίσκεψη – έκπληξη στην πόλη της Μαλεσίνας, την οποία ιδιαίτερα αγαπούσε ο Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης, ο Ελεήμων Πνευματικός και Θαυματουργός, την οποία για πολλά χρόνια επισκεπτόταν ως εξομολόγος χιλιάδων ψυχών περιοδεύοντας ολόκληρη την Λοκρίδα,  πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης, 16 Ιουνίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Ο Σεβασμιώτατος Φθιώτιδος ήθελε να ευχαριστήσει από κοντά τα παιδιά της Μαλεσίνας, τα οποία μόλις ανακοινώθηκε η Αγιοκατατάξη του Οσίου Βησσαρίωνος από το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, χωρίς να λογαριάσουν την απόσταση και τα χιλιόμετρα έσπευσαν στη Μονή Αγάθωνος, στην Πανηγυρική Δοξολογία που τελέστηκε στη Μονή για την χαρμόσυνη είδηση,  για να προσκυνήσουν τον Όσιο και να δοξολογήσουν τον Θεό.

Ο Σεβασμιώτατος συγκινημένος ευχαρίστησε τα παιδιά, τους ευχήθηκε πατρικώς να έχουν παντοτινή την ευχή, την πρεσβεία και την ευλογία του Οσίου Βησσαρίωνος στην ζωή τους και τους προέτρεψε να προσεύχονται σε εκείνον και να καταθέτουν  τα αιτήματά τους στην αγάπη του Οσίου, ο οποίος όπως άκουγε με στοργή και δεχόταν με αγάπη τις εξομολογήσεις των προγόνων τους, έτσι με αγάπη και κατανόηση θα ακούει και τα αιτήματα ιδίως των παιδιών.

TOP NEWS