Γέροντας Εφραίμ: Συνεχής βελτίωση της υγείας του

  • Dogma
εφραίμ

«Μετά από 49 μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γέροντας Εφραίμ το Σάββατο 17 Ιουλίου μετέβη σε Κέντρο Αποκατάστασης όπου θα συνεχίσει την θεραπεία του. Πολλοί από σας θέλετε και μας ρωτάτε με μηνύματά σας εάν μπορείτε που και πώς να τον επισκεφθείτε. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι θεράποντες ιατροί του Γέροντα καθώς και […]

«Μετά από 49 μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γέροντας Εφραίμ το Σάββατο 17 Ιουλίου μετέβη σε Κέντρο Αποκατάστασης όπου θα συνεχίσει την θεραπεία του.

Πολλοί από σας θέλετε και μας ρωτάτε με μηνύματά σας εάν μπορείτε που και πώς να τον επισκεφθείτε.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι θεράποντες ιατροί του Γέροντα καθώς και οι υπεύθυνοι του Κέντρου Αποκαταστάσεως στο οποίο βρίσκεται ο Γέροντας δεν επιτρέπουν τις επισκέψεις για όσο χρόνο βρίσκεται εκεί ο Γέροντας γιατί οι επισκέψεις με την σωματική και πνευματική κούραση που προκαλούν δυσχεραίνουν την πορεία της θεραπείας και αποκαταστάσεως.

Με το καλό όταν επιστρέψει πλήρης υγιής στη Μονή μας με χαρά να σας φιλοξενήσουμε και να τον δείτε από κοντά· φυσικά μετά από προηγούμενη συνεννόηση με το αρχονταρίκι τη Μονής μας.

Κλείνοντας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους σάς που προσευχόσασταν, προσεύχεστε και θα προσεύχεστε ως την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Γέροντά μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γέροντας Εφραίμ νοσηλεύθηκε νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από τις 28 Μαΐου έχοντας μολυνθεί από τον κορωνοϊό. Στις 4 Ιουνίου οι θεράποντες ιατροί του έκριναν αναγκαία την διασωλήνωσή του. Αποσωληνώθηκε στις 12 Ιουλίου και στις 17 πήρε εξιτήριο και μετέβη σε Κέντρο Αποκατάστασης συνεχίζοντας την θεραπεία του. Εν τω μεταξύ το ενδιαφέρον από παντού στον κόσμο ιεράρχες, ιερείς και λαϊκούς εξακολουθεί να είναι αμείωτο, ενώ σε πολλές Μονές και ναούς αναπέμπονται ειδικές δεήσεις και αγρυπνίες υπέρ της αποκαταστάσεως της υγείας του.

TOP NEWS