Γνωρίζει ο Φίλης ότι μαθητές θα βραβεύσουν τον Πατρών Χρυσόστομο;

  • Dogma
πατρών

Με θέρμη έγινε δεκτό από τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο το κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Σαγεΐκων και της διεύθυνσης του σχολείου, να τους επισκεφθεί.

Ο Σύλλογος θα απονείμει στον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016, αναμνηστική πλακέτα για την άμεση ανταπόκριση της Μητρόπολης να προσφέρει καθημερινά το δεκατιανό σε όλους τους μαθητές του σχολείου.

Άραγε, ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης γνωρίζει καταρχάς το σπουδαίο αυτό έργο, το οποίο επιτελεί καθημερινά η Μητρόπολη Πατρών με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο;

Επίσης, αναρωτιόμαστε αν θα επιτρέψει άραγε ο Υπουργός Νίκος Φίλης να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Ποιος ξέρει… Ίσως, μέχρι την Παρασκευή έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και οι τεταμένες σχέσεις… αρχίσουν να παίρνουν άλλη τροπή…εγκάρδιου και πάλι κλίματος.

Το Ευχαριστήριο στον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Σαγεΐκων, με αφορμή την  απόφαση του Μητροπολίτη Πατρών να παρεχει καθημερινά δεκατιανό στους μαθητές των Σαγεΐκων,  αναφέρει τα εξής:

«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων όπως επίσης και η Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σαγείκων, ευχαριστούν θερμά τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, ο οποίος έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη δεκτή την έκκληση για βοήθεια, ώστε να μην πεινάει κανένα παιδάκι. Η Μητρόπολη ανέλαβε καθημερινά να προσφέρει δεκατιανό σε όλα τα παιδιά. Μας τιμά ιδιαίτερα η κίνηση του Μητροπολίτη, τον ευχαριστούμε και τον περιμένουμε να τον ευχαριστήσουμε και από κοντά. Επίσης ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθειά του το Ιατροκοινωνικο κέντρο Σαγεικων, το Ιατροκοινωνικο Κέντο της Κάτω Αχαΐας και τον δήμαρχο δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου».

TOP NEWS