«Γυναίκες στη σκιά της βίας, η ποιμαντική ευθύνη και η οπτική των θρησκειών»

  • Dogma

Η Ειδική Συνοδική Επιτροπή Ειδικών Ποιμαντικών Θεμάτων και Καταστάσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος διοργανώνει την παρουσίαση του τόμου «Γυναίκες στη σκιά της βίας, η ποιμαντική ευθύνη και η οπτική των θρησκειών».

H παρουσίαση του τόμου «Γυναίκες στη σκιά της βίας, η ποιμαντική ευθύνη και η οπτική των θρησκειών», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18.30, στο Μεγάλο Συνοδικό της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος (Ιασίου 1, Αθήνα), με την σεπτή παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:

1. Αγγελική Ζιάγκα, Καθηγήτρια του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.

2. Ιλκνούρ Κιγιτζή, Καθηγήτρια της Τουρκικής Γλώσσας.

3. Χαρά Καραγιαννοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, Πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την Εκδήλωση, δύνανται να το πράξουν διαδικτυακά,  μέσω του διαδικτυακού συνδέσμου https://youtu.be/WqG4D4lpv78, από τον οποίον θα μεταδοθεί απευθείας.

 

TOP NEWS