Η Ακολουθία των παθών της Μ. Πέμπτης στο Καστέλλι Πεδιάδος

  • Δόγμα

Ο Σεβ. κ. Ανδρές ευχήθηκε ο Παθών και Σταυρόν υπομείνας Κύριος, να ευλογεί τη ζωή μας και να εορτάσουμε με το καλό την Αγία Ανάσταση. Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Βουλευτής Ηρακλείου κ.Βασίλης Κεγκέρογλου και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστελλίου κ.Μαρία Σκουλούδη.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ανδρέας, τη Μ. Πέμπτη το απόγευμα μετέβη κατά το έθος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καστέλλι Πεδιάδος, διότι τον κυρίως Ναό του Αγίου Αντωνίου έπληξε ο σεισμός της 27ης Σεπτεμβρίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος, χοροστάτησε στην ακολουθία των Αγίων Παθών του Κυρίου μας, όπου έλαβαν μέρος ο Πανοσιολ. Αρχιμ. και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π.Ιερόθεος Χιώτης, ο Πρωτοπρ. π.Γεώργιος Μαραυγάκης και ο Αρχιδιάκονος π.Μαρίνος Δασκαλάκης.

Τέλος, ο Σεβ. κ. Ανδρές ευχήθηκε ο Παθών και Σταυρόν υπομείνας Κύριος, να ευλογεί τη ζωή μας και να εορτάσουμε με το καλό την Αγία Ανάσταση. Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Βουλευτής Ηρακλείου κ.Βασίλης Κεγκέρογλου και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστελλίου κ.Μαρία Σκουλούδη.

TOP NEWS