Η δεξιά χείρα του Αγίου Νεκταρίου στην Ν. Ιωνία Βόλου

  • Dogma
δημητριάδος

Τη δεξιά χείρα του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Αιγίνης, θα υποδεχθεί η Μητρόπολη Δημητριάδος.

Το Ιερό Λείψανο θα αφιχθεί την Παρασκευή, 13 Μάϊου 2022, στις 7 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Ν. Ιωνίας, στο πλαίσιο της πανηγύρεως του ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Θεράποντος.

Θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Στις 9.30 μ.μ. θα ξεκινήσει ιερά Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα.

Την επομένη, Σάββατο 14/5, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Αμφιλοχίου Γελαδάκη, Γενικού Αρχιερατικού Επόπτου Αιγίνης, ο οποίος θα ομιλήσει.

Την Κυριακή 15/5 θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος τουκ. Ιγνατίου.

Το Ιερό Λείψανο θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ναό έως την Τετάρτη 18/5 και κατά την διάρκεια της παραμονής του θα εξελιχθεί πλούσιο Λατρευτικό πρόγραμμα, το οποίο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr

TOP NEWS