Η Εορτή της Υπαπαντής στο Ναό Αγίας Κυριακής Αλεξανδρουπόλεως (φωτο)

  • Δόγμα

 Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η βράβευση της χριστιανής γυναίκας στο πρόσωπο μίας γιαγιάς, μίας νεαρής μητέρας και μίας νεαρής κοπέλας.

 Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 η Εκκλησία μας εόρτασε την μεγάλη Δεσποτική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου μας και στην Μητρόπολή μας ο κεντρικός εορτασμός πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής.

Το πρωί της Παρασκευής τελέσθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής ο Πανηγυρικός Όρθρος της εορτής και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον Ιερό Ναό συμμετέχοντας στη Θεία Λειτουργία μεταξύ αυτών ήταν και ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ζαμπούκης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η βράβευση της χριστιανής γυναίκας στο πρόσωπο μίας γιαγιάς, μίας νεαρής μητέρας και μίας νεαρής κοπέλας. Ο Μητροπολίτης μας βράβευσε ως μητέρα και γιαγιά την κα Γέρμανλη Μαίρη 79 ετών ως  μητέρα έξι παιδιών και γιαγιά έντεκα εγγονιών. Έπειτα,  βράβευσε την  κα Θεοδώρου Ελένη 32 ετών  ως νέα μητέρα ενός βρέφους. Τέλος, βράβευσε την κα Δαραβάλη Λουκία 22 ετών ως υποψήφια μητέρα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

TOP NEWS