Η εορτή των Αγίων Πέτρου και Παύλου στην Κάλυμνο

  • Δόγμα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλύμνου κ. Παΐσιος, το εσπέρας της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2023,  παραμονή της εορτής των Αγίων Ενδόξων και Πανευφήμων Αποστόλων και Πρωτοκορυφαίων Πέτρου και Παύλου, ετέλεσε Πανηγυρικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας στο κάθισμα της Ιεράς Μονής Αναλήψεως του Κυρίου

Με την δέουσα λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη των Αγίων Ενδόξων Πανευφήμων και Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλύμνου κ. Παΐσιος, το εσπέρας της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2023,  παραμονή της εορτής των Αγίων Ενδόξων και Πανευφήμων Αποστόλων και Πρωτοκορυφαίων Πέτρου και Παύλου, ετέλεσε Πανηγυρικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας στο κάθισμα της Ιεράς Μονής Αναλήψεως του Κυρίου, τον Άγιο Παύλο, στην περιοχή «Φλασκά» Καλύμνου, συμπαραστατούμενος υπό ιερέων της νήσου, παρουσία του Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη και πλήθους πιστών.

Την πρωΐαν της Πέμπτης 29/6 ο Μητροπολίτης προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στους Βοθύνους Καλύμνου.

TOP NEWS