Η Εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Λέρο

  • Δόγμα

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, βάσει επισήμου προγράμματος που εξέδωσε το ΓΕΝ και το Φρουραρχείο Λέρου, ετελέσθη επίσημος Δοξολογία παρουσία

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο Λακκί της Λέρου, ετελέσθη Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ.Παϊσίου, συλλειτουργούντος του Θεοφ. Επισκόπου Στρατονικείας κ.Στεφάνου, του αρχιμ. Αλεξίου Ιστρατόγλου, εφημερίου του Πολεμικού Ναυτικού, του Ιερού Κλήρου της Νήσου και παρεπιδημούντων ιερέων.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, βάσει επισήμου προγράμματος που εξέδωσε το ΓΕΝ και το Φρουραρχείο Λέρου, ετελέσθη επίσημος Δοξολογία παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ι.Παππά, του Διοικητού ΔΔΜΝ Αντιναυάρχου (Μ) Χαρίλαου Παπαδημητρίου ΠΝ, του Διοικητού της 80ΑΔΤΕ Ταξιάρχου Αριστείδη Καβαρλίγκου, εκπροσώπων επιζώντων του «Β.Όλγα» και του αγγλικού “Intrepid”, τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας της Επαρχίας και Νήσου, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων και τοπικών παραγόντων, εκπαιδευτικών, καθώς και αντιπροσωπειών σχολείων και συλλόγων με τις σημαίες τους.

TOP NEWS