Η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου για τροχαίο του Ηγούμενου Εφραίμ

  • Dogma
εφραίμ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Μονή Βατπαιδίου για το τροχαίο ατύχημα που είχε ο ηγούμενος Εφραίμ το απόγευμα της Κυριακής (18.11.2018).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο ηγούμενος είναι καλά στην υγεία του, όπως και οι δύο μοναχοί και ο οδηγός του οχήματος. Μάλιστα τόνισε πως ο Ηγούμενος Εφραίμ και ο ένας μοναχός έχουν ήδη βγει από το νοσοκομείο.

“Καλα στην υγεία του είναι ο πανοσιολογιώτατος καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Κ. Εφραιμ, οι δυο μοναχοί και ο λαϊκός οδηγός που τον συνόδευαν, μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη κόντα στα Γρεβενά. Συγκεκριμένα το όχημα εξετράπη της οδού, λόγω παγωμένου δρόμου.

Μεταφέρθηκαν όλοι στο νοσοκομείο Γρεβενών, όπου μετά από εξετάσεις αποδείχτηκε ότι ο γέροντας και ένας αδελφός δεν έχουν κανένα πρόβλημα, ενώ ο άλλος αδελφός και ο λαϊκός εχουν ελαφρά τραυματιστεί.

Ο γέροντας και ο ένας εκ των αδελφών έχουν ήδη αναχωρήσει από το νοσοκομείο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα όταν μετά από το τούνελ, ο οδηγός έχασε τoν έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες και να τραυματιστούν ελαφρά οι δύο από τους επιβαίνοντες.

TOP NEWS