Η Κυριακή Β΄ Ματθαίου στη Μητρόπολη Θηβών

  • Δόγμα

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος μετέβη στη Δαύλεια όπου παρακολούθησε την εκδήλωση των μαθητών του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Δαύλειας.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του χωρίου Άγιος Βλάσιος, ενώ στο τέλος τέλεσε το μνημόσυνο κεκοιμημένου ενορίτη.

Το πρωί της Τρίτης 20 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος, κατόπιν προσκλήσεως της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Παναγιώτας Χουλιάρα – Σιδερά, μετέβη στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση Διευθυντών και Προϊσταμένων σχολικών μονάδων που πρόκειται να αναλάβουν καθήκοντα Διεύθυνσης. Ο Σεβασμιώτατος στο χαιρετισμό του ανέφερε ότι η Τοπική μας Εκκλησία είναι κοντά στους εκπαιδευτικούς, συμπαρίσταται στο έργο τους χωρίς να επεμβαίνει, τόνισε ότι η συνεργασία της Μητροπόλεως είναι δεδομένη με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και ευχήθηκε υγεία και καλή δύναμη στο έργο των νέων διευθυντών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος μετέβη στη Δαύλεια όπου παρακολούθησε την εκδήλωση των μαθητών του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Δαύλειας. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την Κατασκήνωση της Μητροπόλεως στον Παρνασσό, όπου αυτές τις ημέρες φιλοξενούνται τα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδος ΑΜΕΑ  “Ειδική Παιδεία” της  Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε στα παιδιά κεράσματα, συνομίλησε μαζί τους και με τους υπευθύνους του Κέντρου και ευχήθηκε σε όλους καλή διαμονή.

TOP NEWS