Η Μητρόπολη Αιτωλίας προσέφερε ειδική γραφομηχανή σε μαθητή με προβλήματα όρασης

  • Dogma
αιτωλίας

Άμεσα αποτελέσματα επέφερε η πρωτοβουλία που πήρε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας κ. Δαμασκηνός σε συνεργασία με τις διευθύνσεις εκπαίδευσης- Ειδική γραφομηχανή δωρήθηκε σε μαθητή με προβλήματα όρασης

Άμεσα αποτελέσματα φαίνεται ότι επέφερε η πρωτοβουλία που έλαβε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός σε συνεργασία με τις τοπικές διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ώστε να συνδράμουν, διαμέσου εντεταλμένου κληρικού, μαθητές και τις οικογένειές τους που βρίσκονται σε ανάγκη.

«Δεν θέλουμε να υπάρχουν ανισότητες. Δεν θέλουμε να υπάρχει παιδί που δεν θα μπορεί να πάρει το κολατσιό του ή τη γραφική ύλη του», είχε επισημάνει ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός επεξηγώντας στο agrinionews.gr το σκοπό της πρωτοβουλίας και το τι πραγματικά θέλει η τοπική εκκλησία να προσφέρει στη μαθητική κοινότητα.

Όπως πληροφορείται το agrinionews.gr, ήδη ένας μικρός μαθητής και η οικογένειά του μπορούν να νιώσουν χαρά και ανακούφιση. Ο νεαρός μαθητής, κάτοικος χωριού της παρατριχώνιας περιοχής του Αγρινίου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όρασης και η συμμετοχή του στην εκπαιδευτική διαδικασία δίχως ειδική γραφομηχανή ήταν αδύνατη.

Ο εντεταλμένος κληρικός της Μητρόπολης πληροφορήθηκε για την συγκεκριμένη ανάγκη και η μηχανή, αξίας 1.000 ευρώ είναι στην διάθεση του μικρού μαθητή.

TOP NEWS