Η Μητρόπολη Κορίνθου προσφέρει 100.000 ευρώ σε 100 φοιτητές

  • Dogma
μητρόπολη κορίνθου

Μια εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης φοιτητών διοργανωνει η Μητρόπολη Κορίνθου, Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους το προσεχές Σάββατο, όπου θα προσφέρει το ποσό των 1000 ευρώ σε 100 φοιτητές, προσφέροντας συνολικά το ποσό των 100.000 ευρώ.

Το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016  στις 8 το πρωί, η Μητρόπολη Κορίνθου προσκαλεί τους πιστούς στο Γηροκομείο Ανδρών Κορίνθου «ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ» προκειμένου να συμμετάσχουν στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προς τιμήν των εορταζόντων Αγίων Αποστόλων και συνεργών του Αγ. Απ. Παύλου Ακύλα και Πρισκίλλης, αλλά και στην Εκδήλωση Οικονομικής Ενισχύσεως φοιτητών, της Ιεράς Μητροπόλεως.

Συνολικά θα δοθεί το ποσόν των 100.000,00 ευρώ σε Βιβλιάρια των 1.000,00 ευρώ σε 100 νέους της Μητρόπλης Κορίνθου Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους.

Φέτος, όπως και τα τελευταία τρία χρόνια, θα ενισχυθούν άμεσα φοιτητές της Μητρόπλης Κορίνθου Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους, καθώς οι ανάγκες της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από την οικονομική – και όχι μόνον – κρίση, που συνεχίζει και δυστυχώς θα εξακολουθήσει να μαστίζει την Χώρα μας, όπως φαίνεται, για πολλά ακόμη χρόνια, επιβάλλουν την άμεση στήριξή των φοιτητών και όχι την μελλοντική, όπως συνέβαινε στο παρελθόν με τις «προικοδοτήσεις».

Η επιλογή των παιδιών-φοιτητών έγινε από όλες τις Ενορίες και των 13 Αρχιερατικών Περιφερειών της Ι. Μητροπόλεως με κριτήριο την άμεση ανάγκη οικονομικής ενισχύσεως κατά το δυνατόν και αδιακρίτως φύλου.

Η θετική ανταπόκρισή σας στην πρόσκληση θα αποτελέσει ευκαιρία αγιασμού για σας και τις οικογένειές σας, τιμή στους εορταζομένους Αγίους, συμπαράσταση στην Ποιμαντική  μέριμνα, που παρά την οικονομική ύφεση, συνεχίζει το Φιλανθρωπικό της έργο, ενίσχυση και παρηγορία στις οικογένειες των φοιτητών και εν κατακλείδι στήριξη των τροφίμων του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου, οι οποίοι έχουν βρει σ’ αυτό το Ίδρυμα της Εκκλησίας μας την αγάπη και την φροντίδα, που τους αξίζει και το οποίο πρέπει και σεις να γνωρίζετε ότι υπάρχει και λειτουργεί παρά τις παρουσιαζόμενες αντιξοότητες.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ