Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ και η Μητρόπολη Φθιώτιδος στηρίζουν οικογένειες με ανήλικα τέκνα

  • Dogma
φθιώτιδος

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η φιλανθρωπική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με σκοπό την ενίσχυση ευάλωτων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού του Νομού Φθιώτιδος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μαζί με τους συνεργάτες του, τον Διευθυντή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Παναγιώτη Σερέτη και τον Αναπληρωτή Διευθυντή π. Δημήτριο Νασόπουλο και άλλους Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, διένειμαν για ακόμη μία φορά στήριξη και ελπίδα σε πολλές οικογένειες με ανήλικα τέκνα.

Πρόκειται για το πρόγραμμα στήριξης  «ΣΥΝ – ΕΝΩΣΙΣ» της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού, το οποίο απευθύνεται σε μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες με ανήλικα τέκνα και οικογενειακό ετήσιο εισόδημα χαμηλότερο των 9.000 € και υλοποιείται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Δεκάδες μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες με εκατοντάδες μέλη έλαβαν σε αυτή την διανομή πακέτα στήριξης, τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής και πρώτης ανάγκης.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο «Αποθετήριο της Αγάπης»  της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Λαμία, με την τήρηση όλων των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων, από τον ίδιο τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών, ο οποίος ευλόγησε από κοντά τις οικογένειες των δικαιούχων, αλλά και εξέφρασε την ικανοποίησή του, διότι ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Θεόδωρος Βενιάμης ενέκρινε την παράταση αυτού τόσου σημαντικού προγράμματος στήριξης της Ι. Μ. Φθιώτιδος.

TOP NEWS