Η Υφυπουργός Εσωτερικών στον Φθιώτιδος Νικόλαο

  • Dogma
φθιώτιδος

Επισκέψεις πολιτικών εδέχθη το πρωί της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου στο Γραφείο του, στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος.

Αρχικά τον Ποιμενάρχη Φθιώτιδος επεσκέφθη ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Ιωάννης Οικονόμου.

Ο Σεβασμιώτατος είχε για αρκετή ώρα μία εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί διαφόρων θεμάτων με τον κ. Οικονόμου, στο τέλος της οποίας του  ευχήθηκε καλή επιτυχία και τον ευχαρίστησε εγκαρδίως δια τις συνεχής προσφορές του προς τα Ιδρύματα της Μητροπόλεως μας, με τις οποίες συμπαρίσταται  ενεργά στο Φιλανθρωπικό και Κοινωνικό έργο που επιτελεί η  Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Ακολούθως τον Σεβασμιώτατο επεσκέφθη η Υποψήφια Δήμαρχος Στυλίδος κ. Αλεξάνδρα Βεντούρη, Ιατρός, προκειμένου να λάβει την ευχή του Ποιμενάρχου μας . Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικώς  στην κ. Βεντούρη καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Τέλος τον Ποιμενάρχη μας επεσκέφθη η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η κα Υφυπουργός, αφού έλαβε την ευχή του Σεβασμιωτάτου στην συνέχεια τον ενημέρωσε σχετικά με το νέο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο αφορά  την προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κ. Χρυσοβελώνη για την επίσκεψή της και για αρκετή ώρα είχε μαζί της μία μακρά συζήτηση επί διαφόρων θεμάτων που αφορούν τις σχέσεις Εκκλησίας – Πολιτείας.

φθιώτιδος

TOP NEWS