Το ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεισφέρει στο έργο της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης

  • Dogma
Νεολαίας

Το γραφείο στην Αθήνα της Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης επεσκέφθη ο κ. Θεόδωρος Μπλίκας, Πρόεδρος Δ.Σ. Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) .

Ο κ. Μπλίκας έφτασε συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο Τεχνικών Έργων του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κ. Θωμά Κουρσόπουλο, και συναντήθηκαν με τους, Σεβ. Μητρ. Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, Πρόεδρο της Περιφερειακής Εκκλησιαστικής Εστίας της Ι. Μ. Θεσσαλονίκης, Σύρου κ. Δωρόθεο, Πρόεδρο της Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο, Πρόεδρο της Περιφερειακής Εκκλησιαστικής Εστίας της Ι. Μ. Κηφισίας, Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, Πρόεδρο της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και την Διευθύντρια της Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης κ. Καλή Αλυσανδράτου.

Ο κ. Μπλίκας ενημερώθηκε λεπτομερώς για το έργο που επιτελεί η Εστία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το θέμα της σίτισης των Φοιτητών των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών Αθηνών και Θεσσαλονίκης και αποδέχθηκε παρακλητικό αίτημα του Σεβ. Προέδρου της Εστίας προκειμένου να συνεισφέρει το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. στην αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει προκύψει.

Στο διάλειμμα των εργασιών της Ιεραρχίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β’, ο oποίος και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την θετική αυτή εξέλιξη.

TOP NEWS