Ιερατική Σύναξη Μητρόπολης Άρτας

  • Dogma

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε με Αγιογραφική τεκμηρίωση το σπουδαίο αγιοπνευματικό ρόλο του Ιερέως μέσα στην Ενορία και την Κοινωνία γενικότερα

Με ομιλούντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, η τελευταία για το έτος 2015 Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Μητρόπολης Άρτας.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε με Αγιογραφική τεκμηρίωση το σπουδαίο αγιοπνευματικό ρόλο του Ιερέως μέσα στην Ενορία και την Κοινωνία γενικότερα, καθώς και το πως πρέπει να επιτελεί το λειτούργημα αυτό προς σωτηρία και αγιασμό των πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον ομιλούντα Ιεράρχη τόσο για τον οικοδομητικό του λόγο προς τους Κληρικούς της Μητροπόλεως, όσο και για την παρουσία του στην Άρτα. Παρακάλεσε δε να μεταφέρει τις ευχές και την μετάνοια όλου του Κλήρου της Μητροπόλεως Άρτης προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος τυγχάνει σεβασμού και αγάπης όλου του ποιμνίου της Μητροπόλεως Άρτης, Κληρικών και λαϊκών.

TOP NEWS