Ιερατική Σύναξη στην Ύδρα

  • Dogma
Ιερατική Σύναξη

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 31η Μαΐου ε.έ εις την Συνεδριακήν αίθουσαν του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η ιερατική σύναξη πραγματοποιήθηκε υπό την πεφωτισμένην Προεδρίαν του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ.κ ΕΦΡΑΙΜ.
Την πρωΐαν ετελέσθῃ εις τον Ιερόν Καθεδρικόν Ναόν Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας, Αρχιερατική Θ. Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Ποιμενάρχου, όστις και εκήρυξε τον Θ.Λόγον. Εν συνεχεία παρετέθη πρωϊνόν εις την τραπεζαρίαν του Ι. Ναού. Το Συνέδριο ξεκίνησε με προσλαλιά του Γ.Α.Ε πρωτ. π. Ακινδύνου Δαρδανού και ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δημάρχου Ύδρας κ. Γεωργίου Κουκουδάκη
Εν συνεχεία παρουσιάσθηκε υπό του Πρωτ. π. Ευαγγέλου Γκανά πτυχιούχου Μετσοβείου Πολυτεχνείου και Θεολογίας, κληρικού της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών η εισήγησίς του με θέμα: «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΕΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ». Οι πατέρες υπό την Προεδρίαν του Σεβασμιωτάτου συζήτησαν εκτενώς περί του θέματος και κατέληξαν σε προτάσεις και πορίσματα. Ο Σεβασμιώτατος απεύθυνε παραινέσεις προς όλους τους κληρικούς κλείνοντας με τα συμπεράσματα και με τις πατρικές ευχές Του. Τέλος μετά το πέρας των εργασιών παρετέθη γεύμα, ενώ οι σύνεδροι έλαβον από τον Σεβασμιώτατο ως ευλογία ωφέλιμα βιβλία.

Ierat_2018_801 Ierat_2018_1901 Ierat_2018_2801 Ierat_2018_3601 Ierat_2018_4701

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ