Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Τετάρτης από τον Σύρου Δωρόθεο

  • Dogma

Και στους δύο Ναούς ο Σεβασμιώτατος Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ομίλησε προς το εκκλησίασμα για τα γεγονότα των οποίων μνείαν ποιούμεθα κατά την Μ. Τετάρτη και απηύθυνε Πασχάλιες πατρικές ευχές.

Την Ακολουθία του Ευχελαίου τέλεσε το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, στην περιοχή της Πέτρας Ερμουπόλεως, μετά του Εφημερίου του Ναού, στην οποία συμμετείχαν πολλοί πιστοί, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, στους οποίους διένειμε έντυπο αναφερόμενο στη σύσταση και τη θεολογία του Μυστηρίου του Ευχελαίου.

Ακολούθως, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Μάννα, με τη συμμετοχή του Εφημερίου του Ναού και την παρουσία πολλών πιστών, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Ερμούπολης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαραγκός, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος και ο Υποναύρχος Ιάκωβος Γκύζης Λ.Σ. ε.α..

Και στους δύο Ναούς ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ομίλησε προς το εκκλησίασμα για τα γεγονότα των οποίων μνείαν ποιούμεθα κατά την Μ. Τετάρτη και απηύθυνε Πασχάλιες πατρικές ευχές.

TOP NEWS