Κάλαντα Χριστουγέννων στον Ιεραπύτνης Κύριλλο

  • Dogma

Την παραμονή των Χριστουγέννων, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022, το βράδυ, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος άκουσε τα καθιερωμένα και πατροπαράδοτα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην είσοδο του Κέντρου Πολιτιστικής και Κοινωνικής Μέριμνας της Ιεράς Μητροπόλεως από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ιεράπετρας. Τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ιεράπετρας, στο πλαίσιο της καθιερωμένης περιοδείας τους […]

Την παραμονή των Χριστουγέννων, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022, το βράδυ, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος άκουσε τα καθιερωμένα και πατροπαράδοτα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην είσοδο του Κέντρου Πολιτιστικής και Κοινωνικής Μέριμνας της Ιεράς Μητροπόλεως από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ιεράπετρας.

Τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ιεράπετρας, στο πλαίσιο της καθιερωμένης περιοδείας τους στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως, επισκέπτηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο και με τα μουσικά όργανα τους απέδωσαν τα παραδοσιακά κάλαντα και άλλες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τα μέλη της Φιλαρμονικής στην αίθουσα του Επισκοπείου και τους προσέφερε κεράσματα, ευχήθηκε δε ολόθερμα στον υπεύθυνο κ. Ιωάννη Δογραματζάκη και τα υπόλοιπα στελέχη της Δημοτικής Φιλαρμονικής ευλογημένα και ευφρόσυνα Χριστούγεννα.

Την Φιλαρμονική συνόδευαν εκ μέρους του Δήμου Ιεράπετρας οι Αντιδήμαρχοι κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη και κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη

TOP NEWS