Καλοκαίρι…στον Παράδεισο – Καλοκαιρινή Κατασκήνωση στη Μητρόπολη Δημητριάδος

  • Δόγμα

Πληροφορίες – εγγραφές στο 24211 – 81388 (περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Ο Πολυχώρος Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Ο Μικρός Παράδεισος» του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου επιστρέφει δυναμικά με τον θεσμό της κατασκήνωσης.

Σε συνέχεια των επιτυχημένων εορταστικών κατασκηνώσεων (κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα) και κατόπιν μεγάλης ζήτησης από μαθητές και γονείς, οι εκπαιδευτικοί του Μικρού Παραδείσου διοργανώνουν για πρώτη φορά ένα ενδιαφέρον θερινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθεί καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ακόμα και τον Αύγουστο.

Με αγάπη για τα παιδιά και στηρίζοντας τους εργαζόμενους γονείς, ο Μικρός Παράδεισος θα προσφέρει καθημερινά από τις 8.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι, ένα πλούσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, με εκκίνησή του τη θρησκευτική κατήχηση των μαθητών, ενώ στη συνέχεια ένα πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων θα προσφέρει το πιο κεφάτο και διασκεδαστικό καλοκαίρι στους μικρούς του φίλους. Επιπρόσθετα, θα γίνονται εβδομαδιαίως επισκέψεις στον ναό, ομιλίες από ιερείς ενώ, σε δεύτερο χρόνο, θα υπάρξουν καθημερινά ειδικότητες εκπαιδευτικών που θα πραγματοποιούν εξειδικευμένα μαθήματα (αθλοπαιδιές, χορογυμναστική, θεατρικό παιχνίδι..).

Οι επιτρεπόμενες ηλικίες των συμμετεχόντων είναι 4.5 – 9 ετών, ενώ θα τηρηθούν όλα τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα (αερισμός χώρου, κλιματισμός, καθημερινή απολύμανση επιφανειών και παιχνιδιών..). Το κόστος συμμετοχής ανά παιδί ορίζεται στα 25€/ εβδομαδιαίως ενώ, η ειδική τιμή για τα αδέρφια κοστολογείται στα 40€/εβδομαδιαίως. (Το ποσό προπληρώνεται κάθε Δευτέρα, και σε περίπτωση απουσίας του παιδιού, επιστρέφεται.)

Ο «Μικρός Παράδεισος» δίνει χρώμα και ζωντάνια στα σαββατοκύριακά μας, γεγονός που γονείς και παιδιά αγαπούν και στηρίζουν εδώ και τρία χρόνια. Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή που αυτό το χρώμα και η ζωντάνια θα «ξεχυθούν» και τις καθημερινές!

Έναρξη Καλοκαιρινής Κατασκήνωσης: Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Λήξη: Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Πληροφορίες – εγγραφές στο 24211 – 81388 (περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

TOP NEWS