Κατά ΣΥΡΙΖΑ επιστολής Αμβροσίου… συνέχεια

  • Dogma

Μετά τις αναφορές στη «γλυκιά ελπίδα» που μπορεί να γίνει η «Χρυσή Αυγή» για τους πολίτες, τις «οδηγίες» και τις «βελτιωτικές προτάσεις» για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να δώσουν τον «καλύτερο εαυτό» τα μέλη του εθνικιστικού κόμματος και τους «αφορισμούς» κατά τη Αριστεράς, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων επανέρχεται.

 

Αυτή τη φορά στο «στόχαστρο» του, μπήκε η τοπική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα. Μαρία Κανελλοπούλου αλλά και η τοπική εφημερίδα «Πελοπόννησος» που δημοσίευσε την απάντηση της βουλευτού χωρίς πρώτα να έχει δημοσιεύσει τη δική του ανακοίνωση.

 

Στο κείμενο του ο Μητροπολίτης κάνει λόγο για διαστροφή του νοήματος της ανακοίνωσης του, με στόχο να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις. Σχολιάζει δε την όλη στάση της βουλευτού ως εξής: «Αυτό άραγε να είναι το ήθος των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ, που φιλοδοξούν μάλιστα να κυβερνήσουν τη Χώρα;».

 

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Μητροπολίτης έστειλε και επιστολή στην εφημερίδα για να διαμαρτυρηθεί για την μη δημοσίευση της δικής του ανακοίνωσης. Δεν στάθηκε όμως μόνο εκεί.

 

Αφού επιχειρηματολογεί για το «επιλεκτικό» της δήλωσης της βουλευτού, δίνει «οδηγίες» στην εφημερίδα για το χώρο που εκπροσωπεί.

 

«Ο τρόπος με τον οποίο γράφετε περί του προσώπου μας στο σχόλιο της 2ας σελίδος δίδει την εντύπωση, ότι η εφημερίδα σας, η ιστορική και σοβαρή Πελοπόννησος, έκαμε στροφή» γράφει προς την «Πελοπόννησο» ο κ. Αμβρόσιος, για να συμπληρώσει:  «Μέχρι χθες ανήκε στην συντηρητική παράταξη! Τώρα φαίνεται πως αριστερίζει! Αν είναι έτσι, δεχθήτε τα συλλυπητήριά μου!».

 

Την επιστολή του προς την εφημερίδα υπογράφει «με εντιμότητα και χριστιανική αγάπη».

 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως παρά τα όσα ειπώθηκαν και γραφτηκαν σε ολόκληρη τη χώρα για τα «φιλο-χρυσαυγίτικα» λόγια του Μητροπολίτη Καλαβρύτων, ο ίδιος δεν σχολίασε το παραμικρό.

 

Ολόκληρη η επιστολή και οι ενστάσεις του μητροπολίτη δημοσιεύονται στο προσωπικό του blog mkka.blogspot.gr

 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ