Κατέκτησε το ρεκόρ Γκίνες η Μητρόπολη Ιωαννίνων

  • Dogma
γκίνες

Μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες κατέχει από σήμερα η Μητρόπολη Ιωαννίνων, καθώς με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προσπάθειά της να καταρρίψει το ρεκόρ στην ανακύκλωση γυαλιού.

Σύμφωνα με τον » Ηπειρωτικό Αγών» την επίτευξη του ρεκόρ ανακοίνωσε στις 8 το πρωί ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, ο οποίος, βρέθηκε στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, κάνοντας γνωστό ότι από 28 Απριλίου έως 7 Μαΐου ανακυκλώθηκε ποσότητα 135 τόνων γυαλιού από φιάλες.

Παρόντες ήταν οι υπεύθυνοι εκπρόσωποι της εταιρίας «Εθνικό Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης», ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, σημαντικός αριθμός ιερέων της Μητρόπολης Ιωαννίνων και λαϊκοί συνεργάτες.

Ο κ. Μάξιμος ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της προσπάθειας και συνέβαλαν παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τον χώρο επισκέφθηκαν σήμερα και μαθητές του «Μαρούλειου» Λυκείου Κατσικά, οι οποίοι κέρδισαν πρόσφατα πρώτο πανελλήνιο βραβείο ανακύκλωσης σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό, με έπαθλο ένα ταξίδι στην πολιτεία Milwaukee των Η.Π.Α., όπου, μεταξύ άλλων, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν έναν αγώνα της ομάδας των Bucks, στην οποία αγωνίζεται ο Γιάννης Αντετοκούμπο.

Πηγή: agon.gr

TOP NEWS