Κερκύρας: «Να μείνουμε ελεύθεροι σ ένα κόσμο γεμάτο παγίδες»

  • Dogma

«Να μείνουμε ελεύθεροι μέσα σε ένα κόσμο γεμάτο παγίδες και πειρασμoύς από τη μια μεριά και από την άλλη τις μοντέρνες τεχνολογικές εξελίξεις που γεννούν έναν τρόπο ζωής που απομακρύνει τον άνθρωπο από τον Θεό» επεσήμανε ο μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος κατα την πρόσφατη επίσκεψή του στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης.

Θεοδώρα Αβαγιανού

«Να μείνουμε ελεύθεροι μέσα σε ένα κόσμο γεμάτο παγίδες και πειρασμoύς από τη μια μεριά και από την άλλη τις τεχνολογικές εξελίξεις που γεννούν έναν τρόπο ζωής που απομακρύνει τον άνθρωπο από τον Θεό» επεσήμανε ο μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος κατα την πρόσφατη επίσκεψή του στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης.

«Η Εκκλησία παραμένει ελεύθερη. Τα παιδιά όταν έρχονται στην κατασκήνωση αλλά και στην εν γένει εκκλησιαστική ζωή, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει ακόμα μια ελπίδα ότι δεν θα παγιδευτούμε στις παγίδες που αρρωσταίνουν την ζωή μας..» πρόσθεσε ο ιεράρχης.

Κατα την επίσκεψη αυτή, ο κ. Νεκτάριος συζήτησε με τους κατασκηνωτές και τους κάλεσε «να γίνουν τα ίδια κήρυκες της ζωής της Εκκλησίας, να αισθάνονται την ανάγκη να μεταλαμπαδεύουν στους συμμαθητές τους, στους φίλους τους, σ’ αυτούς που αγαπάνε αυτά τα μηνύματα που παίρνουν μέσα από την κατασκήνωσηκαι μέσα από την ζωή της Εκκλησίας».

TOP NEWS