Κερκύρας Νεκτάριος: 21 έτη ποιμαντορίας

  • Dogma
κερκύρας

Ο Σεβασμιώτατος Κερκύρας κ. Νεκτάριος παρότρυνε τον κόσμο σε προσευχή ώστε να καταπαύσουν τα δεινά του πολέμου που μαστίζουν την ανθρωπότητα.

Στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου και θαυματουργού Σπυρίδωνος λειτούργησε σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων νήσων κ. Νεκτάριος, επί τη συμπληρώση 21 ετών από την ήμερα της ενθρονίσεως του, στο νησί των Φαιάκων.

Ο Σεβασμιώτατος Κερκύρας κ. Νεκτάριος όπως και κατά τα ονομαστήρια του, παρότρυνε τον κόσμο σε προσευχή ώστε να καταπαύσουν τα δεινά του πολέμου που μαστίζουν την ανθρωπότητα.

Έτσι και σήμερα μια σημαντική ημέρα για την τοπική μας εκκλησιά θέλησε να προσευχηθεί και να λειτουργήσει για να ευχαριστήσει τον Θεό αλλά και να τον παρακαλέσει για το έλεος Του στις δοκιμαζόμενες περιοχές. Στη θεία λειτουργία παραβρέθηκαν αρκετοί ιερείς αλλά και στενοί του συνεργάτες οι οποίοι του ευχήθηκαν να έχει πολλά έτη ακόμα ποιμαντορίας στο νησί της Κέρκυρας. Στο τέλος της θείας λειτουργίας χειροθέτησε σε αναγνώστη τον φοιτητή τουριστικών επαγγελμάτων του Ιονίου Πανεπιστημίου, καταγόμενο από την Πάτρα, Πέτρο Χριστόπουλο και τον παρότρυνε να συνεχίσει να αγαπάει τον Θεό με τον ίδιο ζήλο για όλη του την ζωή.

TOP NEWS