Κλήρος και λαός ευχήθηκαν στον Βεροίας Παντελεήμονα

  • Dogma
βεροίας

Ο Ποιμενάρχης Βεροίας κ. Παντελεήμων με συγκίνηση υποδέχθηκε τους Αρχιερείς, κληρικούς, τοπικούς πολιτικούς και στρατιωτικούς άρχοντες και τον ευσεβή λαό της Ημαθίας

Η Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας κατ᾽ έτος εορτάζει πανηγυρικά τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού, του οποίου το όνομα φέρει ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Το διήμερο 26 και 27 Ιουλίου τελέστηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Παντελεήμονος, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων δέχθηκε ευχές στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά και στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας.

Ο Ποιμενάρχης Βεροίας κ. Παντελεήμων με συγκίνηση υποδέχθηκε τους Αρχιερείς, κληρικούς, τοπικούς πολιτικούς και στρατιωτικούς άρχοντες και τον ευσεβή λαό της Ημαθίας που προσήλθαν για να ευχηθούν για τα ονομαστήρια του, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του και ευχήθηκε ο Ιαματικός Άγιος Παντελεήμων να προστατεύει και να σκεπάζει όσους εορτάζουν και τιμούν τη μνήμη του.

TOP NEWS