Κοντά στου λιλιπούτειους μαθητές ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ

  • Dogma
νέας ιωνίας

Με μία φαντασμαγορική θερινή εορτή, πλημμυρισμένη από χαρά, ζωντάνια, κέφι, τραγούδι, χορό και παιχνίδια, οι Παιδικοί Σταθμοί της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος με την επωνυμία «Ιωνική Αγωγή» αποχαιρέτησαν, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Eurobank στη Νέα Ιωνία, μία πλούσια σε εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες σχολική χρονιά, δίνοντας παντού μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Στην εορτή παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, η Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, μέλη των Δ.Σ. των Δήμων Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας και Ηρακλείου Αττικής, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και προσφυγικών σωματείων, γονείς και πλήθος θεατών όλων των ηλικιών.

Την εορτή προλόγισε ο Διευθυντής των τριών Παιδικών Σταθμών της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. Ηλίας Καρατζάς, ο οποίος αναφέρθηκε στο υπεύθυνο και συνάμα απαιτητικό έργο των μονάδων εκπαίδευσης της Ιεράς Μητροπόλεως, οι οποίες, με το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, στηρίζουν πολλά χρόνια την ελληνική οικογένεια, συμβάλλοντας καθοριστικά τόσο στην ανάπτυξη του συναισθηματικού κόσμου των παιδιών, όσο και στην την ανάδειξη των πρώιμων δεξιοτήτων τους, μέσα σε ένα σχολικό πλαίσιο γεμάτο από αγάπη, συνέπεια και σεβασμό στις αξίες της παράδοσης και της μόρφωσης.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Τράπεζας Eurobank κ. Μαρία Δαγκλή, η οποία καλωσόρισε με θέρμη τους παρευρισκόμενους και όλους τους συμμετέχοντες στην εορτή.

Αναμφίβολα, τις καρδιές και τον θαυμασμό όλων κέρδισαν οι μικροί πρωταγωνιστές της εορτής, τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών της Ιεράς Μητροπόλεως, τα οποία, με τα χαμόγελα και των αυθορμητισμό τους, παρουσίασαν, μέσα από το τραγούδι και το χορό, σκηνές από τη δημιουργία του κόσμου, υπό την καλλιτεχνική και σκηνοθετική επιμέλεια του ερμηνευτή και ηθοποιού κ. Ζαχαρία Καρούνη.

Η εορτή ολοκληρώθηκε με χαιρετισμό που απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, ο οποίος εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για το υπεύθυνο παιδαγωγικό έργο που επιτελείται στους Παιδικούς Σταθμούς της Ιεράς Μητροπόλεως και συνεχάρη τόσο τα παιδιά για την λαμπερή εορταστική παρουσία τους, όσο και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για το θεάρεστο έργο, το οποίο με σύνεση και υπευθυνότητα επιτελούν.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε επίσης θερμά τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Τράπεζας Eurobank για την ευγενική παραχώρηση του φιλόξενου χώρου τους, τον κ. Ζαχαρία Καρούνη για την άρτια καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης, καθώς και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχή ολοκλήρωσή της.

TOP NEWS