Κορίνθου Διονύσιος: Θεία Λειτουργία υπέρ νεαρών κρατουμένων

  • Dogma
διονύσιος

Θεία  Λειτουργία υπέρ των νεαρών κρατούμενων του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορίνθου στην Ιερά Μονή του Οσίου Παταπίου, τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο σεπτός Ποιμενάρχης Διονύσιος, σε θερμό κλίμα, συζήτησε με τους νέους και τους διηγήθηκε το ιστορικό της Ιεράς Μονής, τους βίους των Οσίων Παταπίου και Υπομονής και τους νουθέτησε δίδοντάς τους χρήσιμα παραδείγματα για το μέλλον και την ζωή τους.

Τους νεαρούς κρατούμενους συνόδευαν, η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου κ. Δημητρίου-Βασιλοπούλου Ξένη, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κορίνθου κ. Σταθουλοπούλου Ευγενία, ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Κορίνθου κ. Τσουρέκης Αντώνιος, ο Αρχιφύλακας του Καταστήματος Κράτησης Κορίνθου κ. Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Κορίνθου κ. Μπονάρος Σταύρος, η Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Κορίνθου κ. Χρυσικού Ειρήνη, η Αρεοπαγίτης κ. Υφαντή Δήμητρα, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Λεχαίου, κ. Σταυροπούλου Μαργαρίτα, ο Διευθυντής του 1ου Λυκείου Κορίνθου κ. Σαμαράς Βασίλειος, ο Δάσκαλος του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου, κ. Λέκκας Δημήτριος, ο Ανθυπαστυνόμος Επικεφαλής Εξωτερικής Φρουράς κ. Πιστεύος Νικόλαος και ο Ανθυπαστυνόμος κ. Ασπρούδης Απόστολος.

Η όμορφη και σεμνή αυτή συναναστροφή ολοκληρώθηκε με την απόδοση μικρών ευλογιών στους νεαρούς κρατούμενους και στην επίσημη συνοδεία τους από τον σεπτό Ποιμενάρχης και την Ηγουμένη της Ι. Μονής Γερόντισσα Χρυσοβαλάντη.

114_0912 114_0934

TOP NEWS