Κορονοϊός – Ιερέας: Αντιεμβολιαστική εκστρατεία στο Πήλιο – Τα μηνύματα που στέλνει μέσω viber σε πιστούς

  • Dogma
ιερέας

Ο ιερέας στο Πήλιο προσπαθεί να πείσει πως το εμβόλιο είναι άχρηστο και επικίνδυνο. Τα μηνύματα που στέλνει προκαλούν αντιδράσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κορονοϊός είχε μπει και στη ζωή της οικογένειάς του…

Ενώ ο κορονοϊός θερίζει και η τοπική Εκκλησία δίνει τη μάχη μαζί με την Πολιτεία για να πειστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν κατά του ιού, ιερέας σε χωριό του Δυτικού Πηλίου επιδίδεται σε αγώνα δρόμου, με στόχο να αποδείξει ότι το εμβόλιο δεν χρησιμεύει.

Υιοθετώντας αναρτήσεις διαφόρων site που συντηρούν απόψεις κατά του εμβολιασμού, ο συγκεκριμένος κληρικός «βομβαρδίζει» μέσω viber καθημερινά με SMS δημότες της ενορίας του, προωθώντας το περιεχόμενο των συγκεκριμένων αναρτήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιεμβολιαστική καμπάνια του ιερωμένου έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό.

Τα άρθρα που προωθεί είναι όλα προς την ίδια κατεύθυνση. Αμφισβητούν ότι το εμβόλιο «θωρακίζει» τον οργανισμό κατά του covid και αναπαραγάγει τις θεωρίες συνωμοσίας για την αλλοίωση του DNA και όχι μόνο. «Η 1η και η 2η δόση του εμβολίου αφορούν στον εντοπισμό, ώστε να μπορούν να εντοπίσουν το εμβολιασμένο άτομο. Η τρίτη και η τέταρτη είναι του συντονισμού, ώστε να συντονιστεί το άτομο σε μία συχνότητα. Προς τούτο, θα βοηθήσει η συχνότητα 5g. H 5η δόση και η 6η είναι της κατεύθυνσης. Καθοδηγεί το άτομο σε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως τα συναισθήματα οργή, θλίψη, κ.λπ.

Η 7η ως τελευταία είναι που αλλάζει το DNA του ανθρώπου. Οι δόσεις των εμβολίων είναι 7, όσα και τα μυστήρια της εκκλησίας μας. Και αυτό τυχαίο; Δεν νομίζω! Έτοιμο λοιπόν το μικροτσίπ που θα δουλεύει με τα εμβόλια», επισημαίνεται σε μία από τις δεκάδες αναρτήσεις που έχει προωθήσει σε διάφορους πολίτες.

Η τοπική Εκκλησία με επικεφαλής τον ίδιο τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο από την έναρξη των εμβολιασμών και έπειτα έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη υπέρ των εμβολιασμών. Έχει μάλιστα διαμηνύσει σε όλους τους τόνους και προς τον κλήρο ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί συμπεριφορές που «τορπιλίζουν» την προσπάθεια της Πολιτείας να χτιστεί ένα τείχος ανοσίας κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, o παπάς καλείται να δώσει εξηγήσεις στη Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού για την εξωθεσμική του δράση και για την διάδοση ψευδών ειδήσεων. Να σημειωθεί ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του έχει νοσήσει από COVID 19.

TOP NEWS