Κυριακή των Προπατόρων στη Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης (ΦΩΤΟ)

  • Δόγμα

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μανώλης.

Την Κυριακή των Προπατόρων 11 Δεκεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος Χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Τους ύμνους της Θείας Λειτουργίας έψαλλαν τα παιδιά της ενοριακής χορωδίας.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μανώλης.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος Χειροθέτησε σε Αναγνώστη τον Χοράρχη κ. Λεωνίδα Πλαστάρα.

Μέτα το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης, περιχαρής άκουσε από τα παιδιά, τους νέους και τις νέες της ενορίας, να τραγουδούν τα παραδοσιακά κάλαντα και επίκαιρους Χριστουγεννιάτικους Ύμνους, μεταφέροντας με τον με το δικό τους αγνό και παραδοσιακό τρόπο, το μεγάλο μήνυμα της Χαράς, της Ειρήνης, της Αγάπης και της Καταλαγής, που πηγάζει μέσα από το Σπήλαιο της Βηθλεέμ.

Στο τέλος με αισθήματα χαράς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, τους ευχαρίστησε όλους για τις ευχές τους, ενώ τους απηύθυνε πατρικούς λόγους αγάπης, ευχόμενος προς όλους ανεξαιρέτως τα Χρόνια Πολλά, προτρέποντας τους να κινούνται πάντοτε στο Φως των Χριστουγέννων και οι φετινές εορτές να αποτελέσουν ένας σταθμό σωστού προσανατολισμού.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

TOP NEWS