Κυβερνητικά στελέχη στον Μητροπολίτη Βεροίας (ΦΩΤΟ)

  • Δόγμα

Ο Μητροπολίτης καλωσόρισε τα κυβερνητικά στελέχη και τη συνοδεία τους στη Βυζαντινή Βέροια, «στην μικρή Ιερουσαλήμ» με τον μεγάλο αριθμό βυζαντινών και μεταβυζαντινών ναών

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας επίσκεψη από κυβερνητικό κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Υφυπουργό Οικονομικών και Βουλετή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών κ. Λεωνίδα Χριστόπουλο, τον Βουλευτή Καβάλας κ. Μακάριο Λαζαρίδη και τη Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μαρία Νάτσιου.

Ο Μητροπολίτης καλωσόρισε τα κυβερνητικά στελέχη και τη συνοδεία τους στη Βυζαντινή Βέροια, «στην μικρή Ιερουσαλήμ» με τον μεγάλο αριθμό βυζαντινών και μεταβυζαντινών ναών και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής  Εκκλησίας Απόστολος Παύλος και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τους ευλογούν, να τους προστατεύουν και να τους δίδουν δύναμη στο έργο τους, ενώ δεν παρέλειψε να προσφέρει στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη την έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως με τίτλο: «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Ακολούθησε διάλογος για θέματα που άπτονται του πολιτισμού και των προοπτικών της επαρχίας μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

TOP NEWS