Λαγκαδά: «Η κοινωνία θα πρέπει να καλλιεργήσει στα παιδιά τον σωστό τρόπο της Πίστης..»

  • Dogma

«Η κοινωνία πρέπει να επενδύσει στα παιδιά μαθαίνοντας και καλλιεργώντας τους τον σωστό τρόπο της Πίστεως και της ζωής, την Ορθόδοξη Παράδοση, τις αξίες και τα ιδανικά του Γένους μας..» επεσήμανε ο μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης.

Θεοδώρα Αβαγιανού

«Μία κοινωνία πρέπει να επενδύσει στα παιδιά μαθαίνοντας και καλλιεργώντας τους τον σωστό τρόπο της Πίστεως και της ζωής, του τιμίου αγώνα για κάθε τι το αγαθό, καθώς και την Ορθόδοξη Παράδοση, τις αξίες και τα ιδανικά του Γένους μας..» επεσήμανε ο μητροπολίτης Λαγκαδά κατά την τελετή των εγκαινίων του 2ου νηπιαγωγείου της πόλης.

Ο κ. Ιωάννης υπογράμμισε ότι τα εγκαίνια τελούνται σε μία χρονιά που η Εκκλησία έχει αφιερώσει στον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, ο οποίος αγωνίστηκε για την ίδρυση νέων σχολείων διότι όπως έλεγε «η μόρφωση αποτελεί θεμέλιο της εθνικής μας αναγεννήσεως».

Επιπλέον ο μητροπολίτης προσέφερε από μία εικόνα του Χριστού και της Παναγίας καθώς και από μία Καινή Διαθήκη στο διδακτικό προσωπικό.

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Δήμαρχος Λαγκαδά, εκπρόσωποι του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, των διευθύνσεων προσχολικής αγωγής, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης καθώς και πολλοί γονείς.

TOP NEWS