Λαμπρός εορτασμός Αγίου Ανδρέα παρουσία του ΠτΔ στην Πάτρα

  • Dogma
πάτρα

Με τη Θεία δοξολογία και τη λιτάνευση της Τιμίας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέα, κορυφώθηκαν σήμερα οι Θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου της Πάτρας, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου παρέστησαν επίσης η Υπουργός Προστασίας του πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και φυσικά σύσσωμοι οι αυτοδιοικητικοί φορείς της πόλης και εκπρόσωποι άλλων φορέων.

Πλήθος πιστών κατέκλυσαν και φέτος την Αχαϊκή Πρωτεύουσα για προσκύνημα, ενώ αρκετοί είναι και προσκεκλημένοι Μητροπολίτες που μετείχαν στο πολυαρχιερατικό συλλείτουργο: Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, Σύρου και Μυκόνου κ.κ. Δωρόθεος, Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος, Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, Μάνης κ.κ. Χρυσόστομος, Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος και ο Επίσκοπος Θεσπιών κ.κ. Συμεών.

πάτρα

 

TOP NEWS