Λαμπρός εσπερινός Αγίας Θεοδώρας στη Μητρόπολη Άρτης

  • Dogma
εσπερινός

Λαμπρός εσπερινός Αγίας Θεοδώρας στη Μητρόπολη Άρτης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου και Άρτης κ. Καλλινίκου

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου και Άρτης κ. Καλλινίκου, τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός της πολιούχου Άρτης Οσίας Θεοδώρας της Βασιλίσσης, στον Βυζαντινό ιστορικό ναό της Αγίας στην πόλη της Άρτας, παρουσία του Κλήρου, αλλά και πλήθους λαού.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Άρτης, καλωσορίζοντας τους δύο Ιεράρχες, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την αποδοχή της πρόσκλησής του, διότι με την παρουσία τους, λαμπρύνουν τις φετινές λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Οσίας Θεοδώρας και ζήτησε τις ευχές τους, ώστε όχι μόνο να εορτάζουμε την Αγία Θεοδώρα, αλλά κυρίως να μιμούμεθα την υπακοή της, στις εντολές του Θεού.

TOP NEWS