Λαρίσης Ιερώνυμος προς εθελόντριες: Σας ευχαριστούμε πολύ

  • Dogma
λαρίσης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως όλων των ευεργετών και δωρητών της Μητροπόλεως Λαρίσης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Η σημερινή ημέρα κάθε χρόνο είναι αφιερωμένη στον εθελοντισμό και τιμούνται όλες οι εθελόντριες κυρίες που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στα ευαγή ιδρύματα.

Στην ομιλία του ο σεπτός μας Ποιμενάρχης κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές για την αγάπη τους προς την Αγία Εκκλησία και τόνισε ιδιαίτερα ότι με τον εθελοντισμό αποκτούμε ενεργό ρόλο στη ζωή της ενοριακής δραστηριότητας και έχουμε τη δυνατότητα και την προοπτική να προσφέρουμε πολλά και σε πλείστους όσους τομείς.

Ο εθελοντισμός καθίσταται ένα ωραίο και ιερό ιδανικό και όσοι εθελοντές υιοθετούν και αποδέχονται τη διακονία με την καρδιά τους να είναι βέβαιοι ότι θα είναι ευτυχείς στη ζωή τους και θα πληρούνται Χάριτος Θεού και ο «μισθός πολύς εν τοις ουρανοίς». Μετά την απόλυση ο Σεβασμιώτατος έδωσε ως ευλογία σε όλους τους εθελοντές μία εικόνα της Γεννήσεως του Χριστού και ευχήθηκε καλά και Άγια Χριστούγεννα.

TOP NEWS