ΛΕΥΚΑΔΑ: Μια δραστήρια τοπική Εκκλησία

  • Dogma

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεώς Λευκάδος διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση για την ενίσχυση των σκοπών του κατά την περίοδο των γιορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

 

Η Δωροέκθεση προετοιμάζεται και φέτος και θα πραγματοποιηθεί με την ευθύνη ομάδας νέων εθελοντών,  στην «Καταφυγή», όπως ονομάστηκε το παλαιό Μητροπολιτικό Μέγαρο (οικία Καρίνταβα -πρώην Ν.Ε.Λ.Ε.) κοντά στην Κεντρική Πλατεία, ακριβώς απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου.

 

Θα διαρκέσει από την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2013, ενώ θα παραμένει ανοιχτή κάθε μέρα, τα πρωινά από 10.00 π.μ. μέχρι 1.00 μ.μ. και τα απογεύματα από 6.00 μ.μ. μέχρι 8.00 μ.μ.

 

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν από τον Μητροπολίτη Λευκάδος κ. Θεόφιλο αύριο Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου στις 8.00 μ.μ.

 

Παράλληλες δραστηριότητες:

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, στο πλαίσιο της δωροέκθεσης έχουν ακόμη προγραμματισθεί ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!

 

Όσο διαρκεί η «Δωροέκθεση», στον α΄ όροφο του κτιρίου, σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων Ν. Λευκάδας και το ΚΕ.ΣΥ.Π. Ν. Λευκάδας, η ζωγράφος Frana εκθέτει έργα της προς πώληση, με σύνθημα «Κάνε την Τέχνη, ανθρωπιά!» και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Τη βραδιά των εγκαινίων και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ. θα υπάρχουν δραστηριότητες (ταινία, προβολές κ.ά.) και λιχουδιές (συντριβάνι σοκολάτας, μαλλί της γριάς κ.ά.) για τους μικρούς μας φίλους της προσχολικής ηλικίας και του Δημοτικού!

 

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 και την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν φιλικές προβολές ταινιών για νέους 18+ και παιδιά Λυκείου αντίστοιχα.

 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ