Λέρου:«Πρέπει να παύσει η διχόνοια για να μην κλαύσουμε πάλι χαμένες πατρίδες»

  • Dogma

Την ανάγκη εξάλειψης της διχόνοιας μεταξύ των πολιτών της χώρας μας υπογράμμισε ο μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος στην κυριακάτικη ομιλία του στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Λέρο.

Καρεκλά Σοφία

Την ανάγκη εξάλειψης της διχόνοιας μεταξύ των πολιτών της χώρας μας υπογράμμισε ο μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος στην κυριακάτικη ομιλία του στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Λέρο όπου εορτάσθηκε «Η μνήμη της Μικράς Ασίας» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 92 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή.

«Πρέπει να παύσει η διχόνοια για να μην κλαύσουμε πάλι χαμένες πατρίδες», τόνισε ο κ. Παΐσιος, αναφερόμενος στην Μικρασιατική Καταστροφή.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μνήμη της Μικράς Ασίας» τελέσθηκε την Κυριακή αρχιερατική θεία λειτουργία, χοροστατούντος του μητροπολίτη Λέρου καθώς και επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του 1922.

Ο εορτασμός της επετείου της Μικρασιατικής Καταστροφής στη Λέρο περιλάμβανε και έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από την Μικρά Ασία οι οποίες εκτίθεντο στο πνευματικό κέντρο του ναού.

TOP NEWS