Λιμεναρχείο Σύρου για Θεοφάνεια: Μόνο PCR ή Rapid Test οι ενδιαφερόμενοι

  • Dogma
θεοφάνεια

Σύρος: Μόνο με  PCR ή Rapid Test θα μπορούν να βουτήξουν οι ενδιαφερόμενοι τα Θεοφάνεια για να πιάσουν το σταυρό.

Ενόψει του εορτασμού των Αγίων Θεοφανείων την Πέμπτη (06-01-2022) και της τελετής ρίψης του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα, για τον καθαγιασμό των υδάτων το Λιμεναρχείο Σύρου, ανακοίνωσε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μόνο με  PCR ή Rapid Test.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Σύρου

Το Λιμεναρχείο Σύρου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους κολυμβητές που προτίθενται να συμμετάσχουν στον εορτασμό των Αγίων Θεοφανείων, την Πέμπτη 06 Ιανουαρίου του έτους 2022, όπως δηλώσουν την συμμετοχή τους στο Γραφείο Γενικής Αστυνομίας του Λιμεναρχείου Σύρου (υπεύθυνοι: Υποπλοίαρχος Λ.Σ. ΤΣΙΩΛΗΣ Σεραφείμ και Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. ΓΑΖΑΝΑΚΗΣ Ζαχαρίας, τηλ: 22810-88888, 79672).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 05-01-2022, και εφόσον αυτές συνοδεύονται οπωσδήποτε από πιστοποιητικό διαγνωστικού εργαστηριακού ελέγχου, ο οποίος (έλεγχος) να έχει διενεργηθεί με τη μέθοδο PCR, εντός των τελευταίων εβδομήντα δυο (72) ωρών, ή εναλλακτικά με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test), εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών, προ της 06-01-2022, που να πιστοποιεί την αρνητική διάγνωση, ενός εκάστου ενδιαφερομένου κολυμβητή.

Ενδιαφερόμενοι κολυμβητές, που δεν θα υποβάλλουν εγκαίρως στη Λιμενική Αρχή Σύρου, τα ως άνω απαιτούμενα δικαιολογητικά, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις.

Η θέση από την οποία θα πραγματοποιηθεί η κατάδυση των ενδιαφερομένων κολυμβητών εντός θαλάσσης θα καθοριστεί από το Λιμεναρχείο Σύρου.

Με πληροφορίες από cyclades24.gr

TOP NEWS