Λήξη Κατηχητικών Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος

  • Dogma
κατηχητικών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή λήξης των Κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νικολάου του νέου, στη Βουνένη.

Γύρω στα 1200 παιδιά των Κατηχητικών της Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων απόλαυσαν κάτω από την σκέπη της Εκκλησίας μας την καθιερωμένη εκδρομή τους
Μετά την άφιξή τους, τελέσθηκε Ιερά Παράκληση στον Άγιο Νικόλαο του εν Βουνένη.

Στην συνέχεια προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους και ακολούθησε το πρόγραμμα.

κατηχητικών κατηχητικών κατηχητικών

Ενθουσιασμός, κέφι, χαρά, ζωντάνια και συγκίνηση ήταν διάχυτα παντού στην εκδρομή, όπου ολοκληρώθηκε η φετινή κατηχητική χρονιά για τα παιδιά, με τις πιο γλυκές αναμνήσεις και πνευματικά εφόδια για όλη τους την ζωή.

Την εκδρομή ευλόγησε και λάμπρυνε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος. Ο οποίος ευχαρίστησε τον π. Τιμόθεο, υπεύθυνο Ιερόμοναχο του προσκυνήματος για την φιλοξενία, τα παιδιά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο κατηχητικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, τους ομιλητές κ. Κωνσταντίνο Κελεσίδη και κ. Σταυρούλα Ιωακείμ, τον σύλλογο Ιεροψαλτών Πιερίας για το πολύ ωραίο μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασαν και έδωσαν μια γιορτινή και ξεχωριστή νότα στην εκδρομή των κατηχητικών. Τα παιδιά των Κατηχητικών της χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως μας που είναι πάντα παρών σε κάθε εκδήλωση και μας χαρίζουν όμορφες στιγμές με τις γλυκές παρουσίες και φωνές τους. Καθώς και τον καθηγητή μουσικής κ. Άγγελο Παλαπέλα για τον συντονισμό.. Ευχαρίστησε επίσης τους Κατηχητές, κληρικούς και λαϊκούς, για την κατηχητική τους διακονία και τέλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον υπεύθυνο του γραφείου νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως μας π. Παναγιώτη Καλλώρα που οργάνωσε με τους συνεργάτες την εκδρομή λήξης, αλλά και με πνεύμα διακονίας προσφέρουν στο πολύπλευρο και ευθυνοφόρο έργο της νεότητας.

κατηχητικών κατηχητικών κατηχητικών κατηχητικών

Τα παιδιά και οι γονείς χάρηκαν την παρουσία του Μητροπολίτη μας και συνομίλησαν μαζί του, εκφράζοντας την αγάπη στο πρόσωπό του.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας πρόσφερε σε όλα τα παιδιά και τους κατηχητές αναμνηστικά δωράκια και πολλές ευχές για καλό και ευλογημένο καλοκαίρι.

 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ