Λήξη Κατηχητικών Σχολείων Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού

  • Dogma
κατηχητικών

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξεως των Κατηχητικών Σχολείων του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Νεανική Εστία του Ιερού Ναού τιμώντας τα παιδιά που παρακολούθησαν τα μαθήματα των Κατηχητικων Σχολείων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, οργάνωσε για εκείνα μια βραδιά γεμάτη τραγούδια, μουσική και χορούς, υπενθυμίζοντάς τους ότι Εκκλησία σημαίνει χαρά κι ό,τι ο Λόγος του Κυρίου φέρνει ελπίδα κι ας ζούμε μέσα στα προβλήματα και μέσα στην αγχώδη εξεταστική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της τελετής βραβεύτηκαν τα παιδιά που παρακολούθησαν με τη μεγαλύτερη συνέπεια τα μαθήματα καθώς και εθελοντές καθηγητές αλλά και ενορίτες για την προσφορά τους στο Νεανικό έργο. Ανάμεσά τους τιμήθηκε και ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού κυρίως στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Παντελή Ξυριδάκη για τη μεγάλη προσφορά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Ιερού Ναού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητος & Οικογενείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Συμεών Βενετσιάνος, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Χριστόδουλος Κλαδίτης, Ο Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Ιωάννης Μιχαλόπουλος(Ι.Μ. Θηβών & Λεβαδείας), εκ μέρους του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού η κα Αγγελάκη Λυκούρη Αναστασία και η κα Έλση Δημουλά, ενώ από τον εκπαιδευτικό χώρο παρευρέθησαν δάσκαλοι και καθηγητές καθώς και η κα Αγγελική Πουλοπούλου, Διευθύντρια του Γ.Ε Λυκείου Ν. Ψυχικού.

Η βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση της νεοσύστατης Σχολής Παραδοσιακών Χορών της Ενορίας.

unnamed (9) unnamed (8) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6) unnamed (7) unnamed (10)

TOP NEWS